Slide 1
Bedrijven
Image is not available

Interieurontwerp
Interieurstyling

Pakket 1

Mondeling interieuradvies op locatie

Dit advies is geschikt voor als jullie weten wat jullie willen, maar niet weten hoe het beoogde resultaat bereikt kan worden. Bij het inrichten van ruimten binnen het bedrijf werk ik vanuit corporate identity, het interieur past bij het bedrijf, ook bij de visie van het bedrijf. 

Via de email of telefoon hebben we contact over het advies wat je wil krijgen. Dit kan de kleur voor op de wanden zijn, maar ook de keuze voor de vloer of meubilair. We maken vervolgens een afspraak voor het advies. Ik neem de benodigde materialen en documentatie mee om de keuze te vergemakkelijken. Samen komen we zo tot een geschikte keuze voor de ruimte.

Tijdens dit gesprek maak ik aantekeningen en deze krijgen jullie aan het einde van het gesprek. Deze aantekeningen zijn voldoende om het advies te kunnen uitvoeren. Als je achteraf een moodboard en een naslagwerk wil over het advies, kan dat en betaal je €85,00 extra.

Het mondeling interieuradvies van 2 uur kost €135,00. Dit is inclusief btw en exclusief reiskostenvergoeding*

Pakket 2

Interieurontwerp

Dit pakket is een totaalplan van ontwerp- en stylingadvies, in een naslagwerk. Net als bij pakket één, werk ik bij dit pakket ook vanuit corporate identity. Hierbij draait allemaal om de vraag: wat wil het bedrijf uitstralen? 

We hebben eerst een oriënterend kennismakingsgesprek van ongeveer een uur. Dit gesprek is gratis, alleen reiskosten worden berekend*. Na dit kennismakingsgesprek ontvang je een offerte van het te maken plan. Tijdens het gesprek bepalen we welke diensten nodig zijn voor het totaalplan. Deze diensten kunnen zijn:

  • Sfeercollage
  • Kleurenplan
  • Meubelplan
  • Verlichtingsplan
  • Interieurstylingconcept
  • Interieur beplantingsplan

Verdere uitleg over het totaalplan staat beschreven op de pagina interieurontwerp.

Het totaalplan wordt gepresenteerd in een naslagwerk op A3 formaat. Dit plan licht ik mondeling verder toe.  Indien nodig kan ik ook helpen met de styling van de ruimte.

Kosten voor pakket 2 zijn vanaf €350,00 inclusief btw en exclusief reiskostenvergoeding. Deze prijs is afhankelijk van de ruimte en je wensen.

Als je heel andere wensen hebt, bijvoorbeeld alleen een uitgewerkt kleuradvies dan verwijs ik je graag door naar het contactformulier. Informeer gerust naar de mogelijkheden, ik bied je graag een passende offerte aan.

*Reiskosten: binnen een straal van 20km van Vaassen geen reiskosten. Buiten een straal van 20km van Vaassen een toeslag van €0,45/km.

Contact

Vilrosa Interieur
Tel: 06-52122776
E-mail: info@vilrosa.nl