Slide 1
Over mij
Image is not available

Mijn naam is Maurien Groothedde. Ik ben geboren in 1991, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik heb een bouwkunde opleiding gevolgd. Hier kon ik echter niet voldoende uitdaging en creativiteit in vinden, daarom heb ik de switch naar interieurontwerp gemaakt.

Ik word blij van interieurs waar kleuren met elkaar kloppen en het een harmonieus geheel vormt. Dit mag er echter niet voor zorgen dat een interieur saai wordt. Ik word blij van onverwachte details, een spannend hoekje met snuisterijen, of juist dingen met persoonlijke waarde voor de bewoner. Een interieur moet namelijk geen etalage zijn, maar fijn aanvoelen, als een ruimte waar geleefd kan worden.

De inspiratie voor interieurs haal ik onder andere uit de natuur. Niet alleen bijzondere kleuren, maar ook organische vormen hebben hun schoonheid. Ik word ook geïnspireerd door oude gebruiksvoorwerpen, met een mooie kleur of vorm. Ik hou er dan ook van om oude stukken weer nieuw leven in te blazen door ze een plaats in je interieur te geven.