Slide 1
Interieurontwerp
Image is not available

Sfeercollage

Dit wordt ook wel een moodboard genoemd. Je krijgt een A3 vol met mooie beelden en materialen passend bij de ruimte en ook natuurlijk passend bij jouw smaak. De sfeercollage geeft een indruk van kleur, meubels, raambekleding en vloer- en wandbekleding. 

De collage is abstract en geeft geen gerichte keuzes, maar dient meer ter inspiratie. Een handige ‘shoppinglist’ voor je nieuwe interieur! 

Kleuren- en materiaalplan

Kleuren kunnen de beleving van de ruimte koud of warm maken. Ze kunnen je creativiteit bevorderen of ze werken juist rustgevend. Het is daarom goed om aandacht te besteden aan de kleuren en materialen in een ruimte. Het is goed om hierbij te letten op het totaal plaatje. 

Het kleurenplan dat ik maak houdt rekening met licht, meubels en de vloer. Het plan wordt ondersteund met originele stalen.

Meubelplan

Het meubelplan dat ik maak sluit aan bij jouw interieur. Als het oude kastje van oma behouden moet worden, dan wordt daar een mooi plekje voor gevonden. Uiteraard kan er ook een compleet nieuw meubelplan worden gemaakt. 

Het meubelplan bestaat uit een plattegrond met daarop alle meubels. Hierbij lever ik een aantal 3D simulaties waarin de mogelijke keuzes voor meubels, verlichting en styling worden aangegeven. 

Verlichtingsplan

Om de juiste beleving van de ruimte te krijgen is goede verlichting belangrijk. Dit wordt vaak onderschat, maar is essentieel voor comfortabel wonen of werken.

Ik maak alleen een verlichtingsplan als ik ook het meubelplan uitwerk. Dit doe ik omdat een goede afstemming tussen de meubelopstelling en de positie van de verlichtingsarmaturen noodzakelijk is voor een goed lichtplan.

Voor het verlichtingsplan wordt rekening gehouden met de ruimte en je wensen en natuurlijk ook met het budget.

Interieurstylingconcept

Een interieurstylingconcept kan alleen gemaakt worden in aanvulling op een meubel- verlichting- en kleuren- en materialenplan.

Hierin staan accessoires die passen bij het geadviseerde interieur. Deze accessoires zijn een aanvulling voor het interieur en complimenteren het interieur. 

Beplantingsplan

Planten hebben maak je interieur af. Naast het visuele effect, hebben ze ook een positief effect op je gezondheid. Ik geef je een persoonlijk advies voor planten die passen bij je interieur en uiteraard bij jou. 

Dit plan kan alleen worden gemaakt worden in aanvulling op een meubel- verlichting- en kleuren- en materialenplan.

Het advies omvat niet alleen de beplanting, maar ook de plantenpot of –bak die past bij jouw interieur.